Despre mine

Multa vreme am cautat descrierea perfecta, care sa ma caracterizeze 100%, si pentru ca n-am gasit-o, iti voi povesti despre mine asa cum imi dicteaza sufletul.

Eu sunt Marius, artizan in ale fotografiei (asa cum am auzit descriindu-se si un alt coleg de bransa). Ma folosesc de echipamente pentru a surprinde emotie, trairi, pentru a crea o poveste si de multe ori incalc anumite reguli ale fotografiei.

Desi acestea m-au ghidat foarte mult la inceputul carierei mele de artizan in ale fotografiei, cred ca regulile de multe ori ne pun niste bariere si ne impiedica sa vedem dincolo de ele.

Am reusit sa imi creez un stil propriu de a fotografia si sa nu ma mai gandesc de fiecare data la setari si echipamente. Astfel, toata atentia imi este indreptata asupra subiectului si spre ceea ce se intampla in jurul acestuia.

Am norocul sa o am alaturi de mine aproape la fiecare eveniment pe Stefania, sufletul meu pereche, care ma ajuta cu logistica, aranjarea micilor detalii, responsabila cu voia buna si relaxarea. Impreuna facem o echipa minunata si reusim sa ne bucuram impreuna de fiecare eveniment.

Pentru mine fotografia e un tablou digital pe care pictam cu lumina. Desi am terminat o facultate de informatica, n-am profesat niciodata si mi-am indreptat toata atentia pe ceea ce inseamna vizual. La varsta de 6 ani am inceput sa pictez, dupa terminarea studiilor am transformat pasiunea pentru pictura in profesie si am devenit grafician iar apoi, ca o completare a pasiunii mele, a venit fotografia.

Pe langa fotografie mai sunt pasionat de bicicleta si alergare, dupa cum se vede si in fotografiile din sectiunea „Sport”. De multe ori reusesc sa aduc alaturi toate pasiunile mele si asta ma face foarte fericit.

Daca ai ajuns pana la finalul acestei descrieri inseamna ca pe undeva rezonam. Scrie-mi si hai sa ne vedem la o cana de ceai sau cafea si sa ne cunoastem mai bine.